Inrichting

Ruggengraatstoel, revolutie in de bureaustoelen!

726

Dé nieuwe ergonomische bureaustoel: de “Ruggengraatstoel”

De ergonomische stoel van het jaar 2015, zo wordt de nieuwste revolutionaire bureaustoel ook wel genoemd. Schaffenburg Office Furniture, de Nederlandse fabrikant van kantoormeubelen  is gekomen met deze nieuwe uitvinding. Een revolutionaire uitvinding, zo kun je het wel noemen!

De Ruggengraatstoel!

De ruggengraatstoel is een hele bijzondere stoel. Deze stoel biedt namelijk een uniek concept in de rugleuning. De rug van de bureaustoel is voorzien van zeven onafhankelijk meebewegende delen. Deze delen draaien helemaal mee met de bewegingen die u zelf maakt. Als u bijvoorbeeld opzij wilt leunen om een pen te pakken, draaien de betreffende delen van de rugleuning mee. Waarom is dat goed? Dit leg ik u graag:

Verschillende zithoudingen op de bureaustoel

Omdat je in deze stoel veel verschillende houdingen kunt aannemen, zoals recht, scheef, actief, passief, reikend naar opzij of naar achteren geleund, is er ook grote variatie aan zithoudingen mogenlijk. Dit stimuleert de bloedcirculatie en is ook nog eens ergonomisch verantwoord. Daarnaast wordt de rug gesteund in de eigen natuurlijke vorm. De hoogte van de stoel is uiteraard verstelbaar. De armleuningen zijn in diverse dimensies te verstellen. De armleuningen zijn bijvoorbeeld niet alleen naar voren en achteren te verstellen, maar ook nog eens naar binnen zodat ook smallere mensen de stoel naar hun eigen behoeftes kunnen afstellen.

Ergonomie nodig

Omdat lang stil zitten nadelige effecten heeft op de gezondheid en onder andere ernstige rugklachten kan veroorzaken, zijn goede bureaustoelen bijzonder belangrijk! Naast het zitten op deze bureaustoel blijft het altijd belangrijk om af en toe wel even op te staan en te gaan lopen.

Wilt U proefzitten of de stoel rechtstreeks bestellen, kunt u terecht bij de ruggengraatstoel bij ABC Kantoormeubelen online bestellen

ruggengraad bureaustoel

About the author / 

Maxim